30. November 2017

League of Legends

Server
EU WEST

Regler:

§1Generelt 

§1.1 Alle deltagere skal være til stede ved GLHFPARTY for at deltage i turneringen.

§1.2 Turneringen spilles i alle kampe 5 mod 5

§1.3 Det er ikke tilladt at deltage for flere hold i samme turnering.

§1.4 Turneringen spilles efter det turneringsprogram, som bliver hængt op på væggen ved siden af ADMIN bordet.

§1.5 Det er ikke tilladt at starte sin kamp før runden er gået i gang, det vil sige at alle kampe starter på samme tidspunkt. Se tidsplanen for mere info. Det er holdets eget ansvar at være klar til de givne tidspunkter, er holdet ikke klar og har overskredet tidsplanen med 5 min., bliver holdet taber dømt.

§1.6 Vi forventer ordentlig opførsel fra alle, både over for modstanderne og turneringsadmins.

§1.7 Spillet skal være 100 % lovligt og skal været opdateret med den seneste opdatering

§2 Kamp format

§2.1 Turneringen foregår på serveren ’EU WEST’

§2.2 Alle kampe skal spilles i banen ’Summoners Rift (5on5)’

§2.3 Game type skal være ’Tournament Draft’

§2.4 First pick & ban vil være angivet på kamplanen. Nogle kampe vil være angivet med ”coin toss”, hvilket betyder at holdlederne skal gå til en Admin og slå plat eller krone om first pick og & ban.

§3 Host

§3.1 Holdet som står til øverst til den kommende kamp er host og skal derfor sørge for at invitere modstanderen. Dette skal ske 5 min. før runde start, så kampen kan gå i gang til tiden.

§3.2 Hosten skal oprette et custom game med følgende navn ”Host clan tag vs. Modstander clan tag” og følge reglen §2.3. Password kommer senere.

§4 Særlige regler

§4.1 Det er tilladt at bruge placeholders, det skal dog oplyses til modstanderen, det kan dog ikke nægtes hvis modstanderen ikke svare idet at ADMIN kan tage det som set og kampen fortsættes.

§4.2 Pause funktionen må maksimalt bruges i 5 min. per. Hold og må kun bruges ved client breakdown. Spillet skal fortsætte efter 5 min. Bruges funktionen ved andre tilfælde skal pausen ophæves med det samme, ellers ses det som misbrug og man kan derfor risikere at blive taber dømt.

§5 Snyd

§5.1 Brug af 3. parts værktøj er strengt forbudt og medfører diskvalifikation af holdet.

§6 ADMINS

§6.1 Admins har altid ret og deres beslutning kan ikke diskuteres.

§7 Rapportering af resultat

§7.1 Når kampen er slut skal vinderen rapportere resultatet til ADMIN bordet.

§8 Turneringsopsætning

§8.1 Turneringen starter med et gruppespil og er efterfulgt af et slutspil.

I gruppespillet skal alle spille mod alle, det vil sige, er der 4 hold i en gruppe skal der i alt spilles 3 kampe per hold(BO1). First pick og ban i gruppespillet foregår som coin toss ved admin bordet, hvilket betyder at en hold kaptajn fra hvert hold, skal være tilstede ved et coin toss.

I slutspillet spilles der BO3 og det er det hold med bedste seed, som starter med first pick og ban. Skulle det ende i en tredje runde er det bedste seed, der igen har first pick og ban.